Privacybeleid op het behandeling van persoonlijke gegevens


Om te voldoen aan de 151999 van de organieke wet van 13 December, van de bescherming van gegevens van persoonlijke aard, vervoer ANGEL VELASCO, S.L en TRANSPORTES speciale ANRI, S.L informeren over haar privacybeleid voor gebruikers die hun gegevens vrijwillig verstrekt bij het invullen van de formulieren voor het verzenden van persoonlijke gegevens via haar website.

Dergelijke gegevens, met als enige doel van de handhaving van een optimale relatie met de gebruiker als onderdeel van de producten en diensten aangeboden door de bedrijven, zij zullen worden opgenomen in een bestand dat eigendom door deze, behandeld met de grootste vertrouwelijkheid, die de technische en organisatorische maatregelen om te zorgen voor de veiligheid en beschikbaarheid van hetzelfde, gezien de stand van de technologie.

De gebruiker aanvaardt het gebruik van 'cookies' op de webpagina met het louter doel, te weten de datum en tijd van het laatste bezoek van de voormalige, het publieke IP van de gebruiker, evenals het ontwerp van geselecteerde inhoud, voor zuiver statistische doeleinden. Het herinnert de gebruiker de mogelijkheid om te wijzigen van de configuratie van uw browser in geval van afwijzing.

Door het verstrekken van uw e-mailadres, machtigt de gebruiker uw werkgelegenheid als een regelmatige communicatiemiddel tussen de gebruiker en vervoer ANGEL VELASCO, S.L en TRANSPORTES speciale ANRI, S.L Deze mededeling zal worden direct gerelateerd aan de producten die ze verkopen.

De persoonlijke gegevens opgevraagd in de formulieren van de scheepvaart zullen verplichte opneming als ze worden aangeduid met een sterretje. Anders, de invoering ervan niet beschikbaar zal zijn optioneel. De leveringsweigering; deze laatste zal niet voorkomen dat u het verzoek vervloeken.

De ontvangers van de informatie die verzameld zijn alle personen toegewezen, geregistreerd, eigenaren en medewerkers van de afdelingen, compartimenten, lokale en daarbij behorende entiteiten waarin organiseert vervoer ANGEL VELASCO, S.L en TRANSPORTES speciale ANRI, S.L, evenals openbare entiteiten die door de wet de toewijzing vereisen en derde behandeling opladen, die formeel tot dergelijke gegevens gebruiken om te brengen tot bloei zal moeten de diensten verzocht.

De gebruiker heeft het recht op toegang, corrigeren, verzetten tegen en annuleren van hun persoonlijke gegevens, die daarom vraagt door burofax te sturen naar het volgende adres: CL domènech ik Muntaner, 10-11, P.I. Zuid-Rubi, 08191 Rubí (Barcelona).

 

 
 
  • Castellano
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Nederlands

Contacteer ons

Prijsofferte

Bestellingen

Vragen

Tel.:

(+34) 935.880.970

Gecertificeerd sinds 2000

 Síguenos en:

Facebook / transportesangelvelasco 

Linkedin / transportes-angel-velasco-s-l 

Twitter / @ttesavelasco