Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Ampliació Hospital COVID Pere Virgili a Barcelona

04-11-2020
Transports realitzats
Transports Angel Velasco ens encarreguem fonamentalment de l'transport d'un dels mòduls Covid, un mòdul de 15 x 4.90 x 4 metres i 10 tones de pes.

Per fer-ho, un dels nostres conductors més el cotxe pilot van emprar una trctaora 6x4 més una gòndola rebaixada de tres eixos.

Col·laborem i seguirem fent-ho fins que entre tots superem la pandèmia.

El nou equipament de l'Parc Sanitari Pere Virgili comptarà amb una superfície construïda aproximada de 4.000 metres quadrats i estarà acabat abans de finals d'any.
Disposarà d'una capacitat màxima de 108 llits d'unitats de cures intensives. El disseny parametritzat i la seva execució amb alt contingut de fabricació off-site permet que el procés de disseny i construcció s'efectuï en tan sols quatre mesos. Cada planta d'UCI té capacitat per a entre 24 i 36 llits, ocupant una superfície de 972 metres quadrats.

Els mòduls transportats per aconseguir aquest ràpid muntatge es va fer amb tractores 6x2 i gòndola rebaixades, amb mòduls de 15 x 4,90 x 4,00 i 15 ton.

Transports lliurats sense incidències i en temps pels nostres conductors, Gomis, Venancio, Reverte, Alex, Jose maria, i Joan Carles.

Gràcies pel vostre treball equip
Tornar

Contacta amb nosaltres

  • TRANSPORTES ESPECIALES ANRI, SL i TRANSPORTES ÁNGEL VELASCO, com a corresponsables del tractament, tractaran les vostres dades amb la finalitat de donar resposta a la vostra consulta o petició. La base legítima és el vostre consentiment, que podeu revocar en qualsevol moment comunicant-ho a info@angelvelasco.com.No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privadesa.

Tel.: (+34) 935.880.970
info@angelvelasco.com

Oficines:
C/ Domènech i Montaner, 10-11
Pol. Ind. Rubí Sur
08191 - Rubí Barcelona- Espanya

Horari d’oficines: 8 a 19 h.

Contactar fora d’horari d’oficina