Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Metàl·lica

Caldereria metàl·lica

Sector en què és habitual la fabricació de mercaderia que barreja dos components de tot transport especial: volum i pes.

Col·laborem amb el transport d'equips de procés i recipients a pressió, com ara columnes, torres, dipòsits atmosfèrics, intercanviadors de calor, reactors (agitats, farmacèutica, polimerització, resines...), recipients a pressió (transport de dipòsits, reactors, col·lectors, autoclaus...) o sitges per a l'emmagatzematge en gra, pols, líquid o gas.

Transports fins a 30 m de llarg x l’ample que la via permeti (6 m sol ser el màxim permès) x l’alt que permeti la via (a partir de 4,65 m caldria realitzar estudi de viabilitat) i fins a 80 t.

Gòndoles des d'1 eix fins a 6 eixos amb xassís lateral que ens permeten eixamplar i ajustar al mil·límetre l'ample del vehicle a l'ample de la mercaderia, permetent així evitar els elements de suport en molts casos i reduir l’alçada en el transport.

Plataformes extensibles des de 13,60 m fins a 40 m de llarg i 40 t per a tot tipus de columnes.

Grues que poden treballar amb tots els semiremolcs permetent un estalvi important gràcies a que la càrrega, el transport i la descàrrega es poden fer amb el mateix vehicle.

Tornar