Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Plàstica

Caldereria plàstica

Sector amb fabricació de mercaderia de grans volums.

Som especialistes en el transport de tancs per a emmagatzematge, dipòsits verticals, cisternes, sitges, sistemes d'aigües pluvials, dipòsits d'aïllament, depuradores, decantadors, filtres, xemeneies, reactors, etc. per al tractament de líquids i gasos.

El nostre ampli parc de semiremolcs ens permet triar sempre la millor opció per al condicionament de la mercaderia, assolint així un transport de menor mida, més ràpid i segur.

Transports fins a 30 m de llarg x l’ample que la via permeti (6 m sol ser el màxim permès) x l’alt que permeti la via (a partir de 4,65 m caldria realitzar estudi de viabilitat) i fins a 80 t.

Gòndoles des d'1 eix fins a 6 eixos amb xassís lateral que ens permeten eixamplar i ajustar al mil·límetre l'ample del vehicle a l'ample de la mercaderia, permetent així evitar els elements de suport en molts casos i reduir l’alçada en el transport.

Plataformes extensibles des de 13,60 m fins a 40 m de llarg i 40 t per a tot tipus de columnes.

Grues que poden treballar amb tots els semiremolcs permetent un estalvi important gràcies a que la càrrega, el transport i la descàrrega es poden fer amb el mateix vehicle.

Tornar