Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Certificat de qualitat

05-10-2020
Sobre nosaltres
La nostra primera certificació va arribar el 5 d'octubre del 2000. Vam ser de les primeres empreses de transports a obtenir la ISO.

El model empresarial de Transportes Ángel Velasco S.L té com a prioritat fonamental la qualitat dels nostres serveis.

Vam rebre la nostra primera certificació ISO l'any 2000 i, després d'una trajectòria impecable, ara per ara tenim implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat enfocat a millorar de forma contínua els nostres serveis, d'acord amb els requisits de la norma internacional ISO 9001:2015.

Apliquem els procediments que ens permeten controlar que tots els nostres processos: des de la recepció d'una comanda, fins al lliurament de la mercaderia al client, tots els processos es realitzen segons uns requisits de qualitat òptims i garantint, a més, un transport segur.

La nostra empresa treballa per detectar el valor que podem aportar als clients, formant part d'ells, preocupant-nos per la seva rendibilitat i la qualitat del servei, no només com un simple soci extern.

L'impuls per a la nostra superació dia a dia és la confiança dels nostres clients.
Tornar

Contacta amb nosaltres

  • TRANSPORTES ESPECIALES ANRI, SL i TRANSPORTES ÁNGEL VELASCO, com a corresponsables del tractament, tractaran les vostres dades amb la finalitat de donar resposta a la vostra consulta o petició. La base legítima és el vostre consentiment, que podeu revocar en qualsevol moment comunicant-ho a info@angelvelasco.com.No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privadesa.

Tel.: (+34) 935.880.970
info@angelvelasco.com

Oficines:
C/ Domènech i Montaner, 10-11
Pol. Ind. Rubí Sur
08191 - Rubí Barcelona- Espanya

Horari d’oficines: 8 a 19 h.

Contactar fora d’horari d’oficina