Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

COVID-19

21-03-2020
Sobre nosaltres
Des de la nostra empresa els volem fer arribar el nostre compromismo total amb el seguiment de les mesures i protocols de prevenció establerts per les autoritats sanitàries. Tot el nostre equip aplica les recomanacions més estrictes davant el COVID-19.

Davant d'aquesta situació, Grup AVEA, ha establert uns protocols i mesures de contingència per intentar donar serveis als nostres clients, complint amb les normatives RGDP i les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Per a això, els demanem també actuar amb prudència. Hem anul·lat totes les reunions i limitat la presència a les nostres oficines optant, en la mesura del possible, per contactes via telèfon, correu electrònic, WhatsApp o videoconferència.

Actualment mantenim tot el nostre personal en actiu, part de la plantilla tele-treballant. En qualsevol cas en els telèfons de contacte i correu electrònic habituals poden contactar amb el nostre equip, que està operatiu a el 100% al seu servei.

En cas de qualsevol urgència, al telèfon de la nostra central, +34 935.880.970 li facilitarà números dels telèfons directes de l'responsable de cada departament les 365 / 24h.SALUT PER A TOTS, TOT VA A ANAR BÉ.
Tornar

Contacta amb nosaltres

  • TRANSPORTES ESPECIALES ANRI, SL i TRANSPORTES ÁNGEL VELASCO, com a corresponsables del tractament, tractaran les vostres dades amb la finalitat de donar resposta a la vostra consulta o petició. La base legítima és el vostre consentiment, que podeu revocar en qualsevol moment comunicant-ho a info@angelvelasco.com.No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privadesa.

Tel.: (+34) 935.880.970
info@angelvelasco.com

Oficines:
C/ Domènech i Montaner, 10-11
Pol. Ind. Rubí Sur
08191 - Rubí Barcelona- Espanya

Horari d’oficines: 8 a 19 h.

Contactar fora d’horari d’oficina