Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Notícies: Esdeveniments empresa

Notícies: Esdeveniments empresa

 • Sessió de fotos i actualització de la nostra pàgina web
  22 JUNY 21

  Sessió de fotos i actualització de la nostra pàgina web

  Esdeveniments empresa
  Fa uns dies us mostràvem a través de les nostres xarxes socials una pinzellada de fotografies del nostre equip humà i un petit vídeo de les nostres oficines.

  Dicahs publicacions corresponen a una sessió de fotos que hem realitzat recentment amb motiu de la póxima actualització de la nostra pàgina web.

  Vols saber més?
 • Dia de la dona
  11 MARÇ 21

  Dia de la dona

  Esdeveniments empresa
  Amb motiu de el 8 de març, on any rere any es commemora la lluita de les dones per la seva participació en la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persona en pro a la igualtat amb els homes, volem afegir el nostre granet de sorra i visibilitzar el paper de la dona en el nostre sector, els transports especials.

  El nostre fundador, Àngel Velaso, sempre va tenir clar que el paper de la dona era i és fonamental en el sector, i ha apostat per elles i per això, des dels inicis de Transports Angel Velasco, sempre hi ha hagut una participació elevada de dones en la empresa.
 • Formació d'equip en nova normativa de trincatge de càrregues
  27 SET 20

  Formació d'equip en nova normativa de trincatge de càrregues

  Esdeveniments empresa
  A la nostra empresa apostem per la formació continuada, la professionalització i l'especialització de l'equip que forma Tranportes Angel Velasco.

  Com a empresa especialitzada en el sector de transports especials i grues, és molt important comptar amb un bon coneixement tècnic ja que ens dediquem a una gran varietat de càrregues: vaixells, estructures, maquinària d'obra pública, etc.

  Per això, i en aquesta ocasió, vam realitzar una jornada de refresc d'informació per reforçar la nova normativa de trincatge, formant a tot l'equip.
12