Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Góndola grua per retràctils

24-02-2020
Noves adquisicions
Entre els serveis que realitzem a la nostra empresa, pots trobar un ampli parc de carretons elevadors per a la manipulació de mercaderies.

En aquesta ocasió us presentem les nostres góndoles per al transport de carretons fins a 4.200 mm d'altura.

Els avantatges d'aquestes gòndoles són múltiples però sobretot destaquem que es pot realitzar el transport sense desmuntar el pal.

Disposem de diferents models per així poder-nos ajustar a la teva necessitat en servei i preu, amb l'opció sense grua o amb grua per així poder realitzar la càrrega, transport i descàrrega amb el mateix vehicle

- Góndola rampa plana: Fins pals de 3.500 mm d'altura amb rampes completes per al transport de frontals de quatre rodes o tricicles.

- Góndola grua semi-rebaixada: Fins pals de 3.800 mm d'altura de qualsevol model a l'ésser carregada i descarregada amb la mateixa grua.

- Gòndoles grua rebaixada; Fins pals de 4.200 mm d'altura frontals, retràctils o tricaril, el mateix vehicle realitzarà tot el servei de lliurament o recollida.

- Góndola biga rebaixada; Fins 85 ton de pes per al transport de carretons de gran tonatge transportant fins pals de 4.500 mm d'altura sense desmuntar.

Informa't sense compromismo sobre els nostres serveis de transport i sorprèn-te amb les diferents modalitats de gòndoles que disposem i fins on podem arribar.

TRUCAN'S, SÍ, ES POT !!
Tornar

Contacta amb nosaltres

  • TRANSPORTES ESPECIALES ANRI, SL i TRANSPORTES ÁNGEL VELASCO, com a corresponsables del tractament, tractaran les vostres dades amb la finalitat de donar resposta a la vostra consulta o petició. La base legítima és el vostre consentiment, que podeu revocar en qualsevol moment comunicant-ho a info@angelvelasco.com.No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privadesa.

Tel.: (+34) 935.880.970
info@angelvelasco.com

Oficines:
C/ Domènech i Montaner, 10-11
Pol. Ind. Rubí Sur
08191 - Rubí Barcelona- Espanya

Horari d’oficines: 8 a 19 h.

Contactar fora d’horari d’oficina