Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Sí que es pot, truca'ns!

Grup d'empreses fundat el 1974, especialitzat en el transport de mercaderies fins a 90.000 kg, gestionada per una segona generació que ha mantingut el coneixement, seguretat, i experiència de la primera, i hi ha sumat la il·lusió, amb nous projectes basats en innovació i tecnologia així com l’actualització dels sistemes de treball dirigits cap a les noves tendències del mercat.
Els nostres vehicles de qualitat per al transport de dipòsits

Transports

Els nostres vehicles de transport

Serveis

Altres serveis

Sectors

sectors per als quals treballem

Caldereria metàl·lica

Sector en què és habitual la fabricació de mercaderia que barreja dos dels components de tot transport especial: volum i pes. Col·laborem amb el transport d'equips de procés i recipients a pressió, com ara columnes, torres, dipòsits atmosfèrics, intercanviadors de calor, reactors (agitats, farmacèutica, polimerització, resines...), recipients a pressió (transport de dipòsits, reactors, col·lectors, autoclaus...) o sitges per a l'emmagatzematge en gra, pols, líquid o gas.

Caldereria plàstica

Sector amb fabricació de mercaderia de grans volums. Som especialistes en el transport de tancs per a emmagatzematge, dipòsits verticals, cisternes, sitges, sistemes d'aigües pluvials, dipòsits d'aïllament, depuradores, decantadors, filtres, xemeneies, reactors, etc. per al tractament de líquids i gasos. El nostre ampli parc de semiremolcs ens permet triar sempre la millor opció per al condicionament de la mercaderia, assolint així un transport de menor mida.

Nàutic

El sector més espectacular i delicat pel gran volum i especialització en el condicionament sobre les góndoles. Realitzem el transport per carretera de tot tipus d'embarcacions a vela o motor realitzant lliuraments als salons nàutics com els de Barcelona, ​​Madrid, Palma, Paris, Gènova, Londres, Düsseldorf i a les principals regates com la Copa Amèrica, Volvo Ocean Race, Copa J80... tot convertint-nos en un dels principals transportistes de drassanes i nàutiques.

Construcció i pavimentació

Sector amb més especialització que requereix de la manipulació de la maquinària pel propi conductor. Transport de tot tipus de maquinària per als moviments de terra: excavadores, dúmpers, pales carregadores, buldòzers, carregadores de cadenes, manipuladores telescòpiques, dragalines...; o d'asfalt: estenedores d'aglomerat de cadenes, de rodes, regles, moledores, estabilització i reciclatge, asfaltadores, compactadores... El nostre parc de góndoles ens permet triar sempre la millor opció en funció del pes i les dimensions.

Logístic

Sector en el qual ens convertim en un fidel soci, treballant i col·laborant amb empreses logístiques. Gràcies al nostre ampli ventall de serveis realitzem una logística integral. Transport local, a les illes, nacional i a la resta d'Europa de paqueteria, paleteria, agrupatge, complets, distribució, transport convencional i especial de maquinària industrial i obra pública, dipòsits, vaixells, estructura metàl·lica, rescat de vehicles, emmagatzematge, grues, trasllats, ajudants. Gestionem projectes porta a porta, ocupant-nos del servei complet logístic a tota Espanya.

Testimonis

Testimonis

Notícies

Últimes notícies

 • Remolcat d'autocars.
  07 MARÇ 19

  Remolcat d'autocars.

  La nostra flota
  Góndola portaautocars.Càrrega amb cabrestant per facilitar el remolcat.
 • Góndoles semi-rebaixades.
  22 FEB 19

  Góndoles semi-rebaixades.

  La nostra flota
  Góndoles semi-rebaixades.

  Per a les càrregues de dipòsits o maquinària industrial on l'alçada supera els 3.50 m.
 • Nova pàgina web
  31 GEN 19

  Nova pàgina web

  Sobre nosaltres

  No deixeu de veure les notícies, anirem actualitzant i fent petits reportatges dels nostres projectes i altres temes d'interès

  Visiteu-nos!!

Contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres

Tel.: (+34) 935.880.970
info@angelvelasco.com

Oficines:
C/ Domènech i Montaner, 10-11
Pol. Ind. Rubí Sur
08191 - Rubí Barcelona- Espanya

Horari d’oficines: 8 a 19 h.

Contactar fora d’horari d’oficina