Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

La teva mercaderia segura amb nosaltres

24-05-2021
Amb Transports Angel Velasco teva mercaderia sempre estarà fora de perill.

Tenim a la teva disposició una sèrie de cobertures d'assegurança de transport de mercaderies que s'adapten a les teves necessitats en cada cas.

El dia a dia està ple de situacions imprevistes que s'escapen al nostre control. Poden succeir accidents en carretera o múltiples circumstàncies que pugui causar un dany al teu mercaderia. És per això que creiem que és fonamental la contractació d'una assegurança de mercaderies, que ampliï les cobertures bàsiques que la llei obliga, i així poder oblidar-te de qualsevol preocupació, nosaltres t'assessorem i et proposem la pòlissa amb totes les cobertures que necessites.

Sigui quin sigui el teu mercaderia: una màquina rodada, un dipòsit d'inox o dipòsit de fibra, bigues de ferro, un elevador o carretó, un quadre elèctric, un motlle, palets, un vaixell! un tren!

Amb Transports Angel Velasco pots estar tranquil.

Tant si és transport nacional, com si és transport internacional, tant local, com agrupatge o un tràiler complet, operatives amb coordinació de grues en qualsevol lloc de Barcelona, ​​Tarragona, Lleida, Girona o en qualsevol punt d'Espanya, assegurarem la teva mercaderia.

A part de l'assegurança LOTT obligatori per llei, disposem d'una assegurança Semi Tot Risc, les àmplies cobertures s'aplicaran quan el valor de la mercaderia sigui inferior a 120.000 €, amb primes mínimes.

Disposem també de l'assegurança a tot risc, per a mercaderies que superin els 120.000 € i fins a 600.000 € de forma immediata.

Companyies líders en el sector ens avalen pel que fa a seguretat i fiabilitat.
Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i informa't!
Tornar

Contacta amb nosaltres

  • TRANSPORTES ESPECIALES ANRI, SL i TRANSPORTES ÁNGEL VELASCO, com a corresponsables del tractament, tractaran les vostres dades amb la finalitat de donar resposta a la vostra consulta o petició. La base legítima és el vostre consentiment, que podeu revocar en qualsevol moment comunicant-ho a info@angelvelasco.com.No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privadesa.

Tel.: (+34) 935.880.970
info@angelvelasco.com

Oficines:
C/ Domènech i Montaner, 10-11
Pol. Ind. Rubí Sur
08191 - Rubí Barcelona- Espanya

Horari d’oficines: 8 a 19 h.

Contactar fora d’horari d’oficina