Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Logístic

Logístic

Sector en el qual ens convertim en un fidel soci, treballant i col·laborant amb empreses logístiques. Gràcies al nostre ampli ventall de serveis realitzem una logística integral.

Transport local, a les illes, nacional i a la resta d'Europa

Transport convencional amb paqueteria, paleteria, agrupatge, complets i distribució.

Transport especial de maquinària industrial i obra pública, dipòsits, vaixells, estructura metàl·lica, rescat de vehicles (grues mòbils, camions grua, tractores...) , emmagatzematge descobert per a grans volums i cobert, grues sobre camió i tractores, trasllats industrials amb pòrtics, tanquetes, centraletes hidràuliques, ajudants especialitzats, carretons elevadors de diversos tonatges i alçades...

Projectes porta a porta, ocupant-nos del servei complet logístic a tota Espanya, grues en origen, transport convencional i especial, grues en destinació, així com braços telescòpics.

Personal especialitzat per efectuar visites tècniques dels treballs a realitzar i així preveure tots els serveis necessaris .

Gestió de permisos locals de talls de carrers, ocupació de carrils o reserva d'espai.


Tornar