Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Sectors

 • Caldereria metàl·lica

  Caldereria metàl·lica

  Sector en què és habitual la fabricació de mercaderia que barreja dos dels components de tot transport especial: volum i pes. Col·laborem amb el transport d'equips de procés i recipients a pressió, com ara columnes, torres, dipòsits atmosfèrics, intercanviadors de calor, reactors (agitats, farmacèutica, polimerització, resines...), recipients a pressió (transport de dipòsits, reactors, col·lectors, autoclaus...) o sitges per a l'emmagatzematge en gra, pols, líquid o gas.
 • Caldereria plàstica

  Caldereria plàstica

  Sector amb fabricació de mercaderia de grans volums. Som especialistes en el transport de tancs per a emmagatzematge, dipòsits verticals, cisternes, sitges, sistemes d'aigües pluvials, dipòsits d'aïllament, depuradores, decantadors, filtres, xemeneies, reactors, etc. per al tractament de líquids i gasos. El nostre ampli parc de semiremolcs ens permet triar sempre la millor opció per al condicionament de la mercaderia, assolint així un transport de menor mida.
 • Nàutic

  Nàutic

  El sector més espectacular i delicat pel gran volum i especialització en el condicionament sobre les góndoles. Realitzem el transport per carretera de tot tipus d'embarcacions a vela o motor realitzant lliuraments als salons nàutics com els de Barcelona, ​​Madrid, Palma, Paris, Gènova, Londres, Düsseldorf i a les principals regates com la Copa Amèrica, Volvo Ocean Race, Copa J80... tot convertint-nos en un dels principals transportistes de drassanes i nàutiques.
12