Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Sectors

  • Construcció i pavimentació

    Construcció i pavimentació

    Sector amb més especialització que requereix de la manipulació de la maquinària pel propi conductor. Transport de tot tipus de maquinària per als moviments de terra: excavadores, dúmpers, pales carregadores, buldòzers, carregadores de cadenes, manipuladores telescòpiques, dragalines...; o d'asfalt: estenedores d'aglomerat de cadenes, de rodes, regles, moledores, estabilització i reciclatge, asfaltadores, compactadores... El nostre parc de góndoles ens permet triar sempre la millor opció en funció del pes i les dimensions.
  • Logístic

    Logístic

    Sector en el qual ens convertim en un fidel soci, treballant i col·laborant amb empreses logístiques. Gràcies al nostre ampli ventall de serveis realitzem una logística integral. Transport local, a les illes, nacional i a la resta d'Europa de paqueteria, paleteria, agrupatge, complets, distribució, transport convencional i especial de maquinària industrial i obra pública, dipòsits, vaixells, estructura metàl·lica, rescat de vehicles, emmagatzematge, grues, trasllats, ajudants. Gestionem projectes porta a porta, ocupant-nos del servei complet logístic a tota Espanya.
12