Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Notícies: Sobre nosaltres

Notícies: Sobre nosaltres

 • Fundador; Ángel Velasco Barrio
  01 GEN 19

  Fundador; Ángel Velasco Barrio

  Sobre nosaltres
 • Sessió de fotos i actualització de la nostra pàgina web
  22 JUNY 21

  Sessió de fotos i actualització de la nostra pàgina web

  Sobre nosaltres
  Fa uns dies us mostràvem a través de les nostres xarxes socials una pinzellada de fotografies del nostre equip humà i un petit vídeo de les nostres oficines.

  Dicahs publicacions corresponen a una sessió de fotos que hem realitzat recentment amb motiu de la póxima actualització de la nostra pàgina web.

  Vols saber més?
 • Et ve de gust un cafè?
  01 JUNY 21

  Et ve de gust un cafè?

  Sobre nosaltres
  Et ve de gust?

  Fred, calent, només, amb llet ...

  Per a la nostra empresa, les relacions personals són molt importants i juguen un paper clau en la manera que tenim de relacionar-nos.
  Per això, ja sigui d'una manera presencial o telemàtic volem seguir mantenint i recuperar el tracte personal amb els nostres clients.
 • Dia de la dona
  11 MARÇ 21

  Dia de la dona

  Sobre nosaltres
  Amb motiu de el 8 de març, on any rere any es commemora la lluita de les dones per la seva participació en la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persona en pro a la igualtat amb els homes, volem afegir el nostre granet de sorra i visibilitzar el paper de la dona en el nostre sector, els transports especials.

  El nostre fundador, Àngel Velaso, sempre va tenir clar que el paper de la dona era i és fonamental en el sector, i ha apostat per elles i per això, des dels inicis de Transports Angel Velasco, sempre hi ha hagut una participació elevada de dones en la empresa.
 • Ja tenim aquí el nou calendari transport 2021!
  13 DES 20

  Ja tenim aquí el nou calendari transport 2021!

  Sobre nosaltres
  Acabats de sortir de forn, ja tenim aquí els nous calendaris per al 2021!

  Des de fa ja uns anys, en Transports Angel Velasco tenim la tradició d'elaborar un calendari anual amb les millors imatges dels nostres transports.

  La idea inicial era plasmar els nostres serveis amb les imatges de transports realitzats, amb la finalitat que els nostres clients i col·laboradors tinguin presents els diferents tipus de vehiulos que poden trobar al seu servei, així com visualitzar els transports especials que duem a terme durant l'any.

  Pots aconseguir un amb les millors operatives realitzades en el transcurs d'aquest 2020.

  Com?

  Atent!
 • Formació d'equip en nova normativa de trincatge de càrregues
  27 SET 20

  Formació d'equip en nova normativa de trincatge de càrregues

  Sobre nosaltres
  A la nostra empresa apostem per la formació continuada, la professionalització i l'especialització de l'equip que forma Tranportes Angel Velasco.

  Com a empresa especialitzada en el sector de transports especials i grues, és molt important comptar amb un bon coneixement tècnic ja que ens dediquem a una gran varietat de càrregues: vaixells, estructures, maquinària d'obra pública, etc.

  Per això, i en aquesta ocasió, vam realitzar una jornada de refresc d'informació per reforçar la nova normativa de trincatge, formant a tot l'equip.
 • Seguim Oberts
  04 ABR 20

  Seguim Oberts

  Sobre nosaltres
  Si necessites un transport, truca'ns!
 • COVID-19
  21 MARÇ 20

  COVID-19

  Sobre nosaltres
  Benvolguts clients,

  Des Transports Angel Velasco SL els fem arribar un comunicat oficial en relació a la situació sanitària que ens esdevé.
 • Juntes fem història
  07 MARÇ 20

  Juntes fem història

  Sobre nosaltres
  Avui estem de celebració, celebrem que juntes fem història.
  Des de fa més de 100 anys, el 8 de març és un dia que celebra els drets conquerits per les dones en tots els àmbits i commemora la llarga història de lluites i sacrificis per aconseguir-los.
  En l'actualitat, durant aquesta jornada, s'organitzen marxes i manifestacions a tot el món per denunciar que encara queda molt camí per recórrer fins a aconseguir aquesta desitjada igualtat real entre homes i dones.

  Però saps per què?
 • Desafio 2019
  04 JUL 19

  Desafio 2019

  Sobre nosaltres
 • Nova pàgina web
  31 GEN 19

  Nova pàgina web

  Sobre nosaltres

  No deixeu de veure les notícies, anirem actualitzant i fent petits reportatges dels nostres projectes i altres temes d'interès

  Visiteu-nos!!
 • Certificat de qualitat
  05 OCT 20

  Certificat de qualitat

  Sobre nosaltres