Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Transport i col·locació dipòsits GNL

19-05-2021
Transports realitzats
En aquest cas vam carregar un tanc de GNL des de Terrassa a Sabadell amb un equip compost per una gòndola semi-rebaixada de 75 cm que va realitzar transport i col·locació amb grua EFFER 1450 i grua addicional per a la retenció FASSI 660 AXP.

Disposem d'un parc de gòndoles, plataformes i grues que ens permeten triar l'opció més òptima per a cada servei.

Podem realitzar projectes a qualsevol punt de la península o illes, transports, grues, plataformes elevadores, carretons, autogrues, o qualsevol servei que requereixi el projecte.

Els principals fabricants de tancs d'aigua, gasos liquats, líquids confien en la nostra experiència.
Tornar

Contacta amb nosaltres

  • TRANSPORTES ESPECIALES ANRI, SL i TRANSPORTES ÁNGEL VELASCO, com a corresponsables del tractament, tractaran les vostres dades amb la finalitat de donar resposta a la vostra consulta o petició. La base legítima és el vostre consentiment, que podeu revocar en qualsevol moment comunicant-ho a info@angelvelasco.com.No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privadesa.

Tel.: (+34) 935.880.970
info@angelvelasco.com

Oficines:
C/ Domènech i Montaner, 10-11
Pol. Ind. Rubí Sur
08191 - Rubí Barcelona- Espanya

Horari d’oficines: 8 a 19 h.

Contactar fora d’horari d’oficina