Transport de contenidors FR, OT

31 / 05 / 2020 Transports realitzats
Transport de contenidors FR, OT
Els contenidors més habituals transportats són de 20, 40 i 45 ':

- Dry; el contenidor estàndard que s'utilitza per a qualsevol tipus de mercaderia de mesures convencionals, amb un màxim fins 13.556 x 2.352 x 2.697 en el cas de el model més gran anomenat High Cube.

- Open Top; Sostre obert, és un contenidor que s'utilitza per a mercaderies que només es puguin manipular per dalt, és a dir, requereixin de grua per a descàrrega o càrrega, o bé la mercaderia superi una alçada de 2.697, porten una lona per sobre perquè en cas de no superar l'altura de 2.272 poder tapar, en cas contrari viatjaria descoberta, solen ser mercaderies amb el seu propi embalatge.

- Flat Rack (FR); L'opció per a càrregues més especials que sobre surtin per qualsevol de les seves dimensions, llarg, ample i alt. És una plataforma alhora amb possibilitat de plegar els panells davanters i del darrere i deixar-los elevats quedant en forma d'U

En aquesta notícia, i sent Transports Angel Velasco especialista en el transport de contenidors per a mercaderia convencional o especial, us mostrem una de les nostres opcions més rendibles, càrrega, transports i descàrrega amb un dels nostres vehicles.


En aquesta ocasió transportem un contenidor DRY 40 'de 9,5 tones i vam realitzar la descàrrega a la localitat de Santa Perpètua, i per això, el nostre conductor Jose Maria Casarubias el va dur a terme amb total èxit emprant una tractora grua de 8x4 1405 EFFER.

Tens un export o import? No saps si podria ser transportada?

Pregunta al nostre equip tècnic, trobarà amb les teves necessitats la millor opció, sempre hi ha una solució, t'esperem.