Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Transport de dipòsits LIN, LOX, LAR, GNL, CO2, PRFV

02-05-2020
Transports realitzats
Durant aquest confinament a causa de l'COVID-19 no hem parat de treballar i transportar tot tipus de mercaderies essencials per a la indústria.

A mitjans del mes d'abril vam realitzar el transport d'un dipòsit de 22 tones i unes mesures de 12,60 x 3,75 x 3,75 metres.

El trajecte que vam recórrer va ser des Anglesola a la província de Lleida, fins a la ciutat de Lorca a Múrcia, i per realitzar-utilitzem una de les nostres tractores 6x2, més semiremolc góndola semi-rebaixada extensible.

Disposem de gòndoles semi-rebaixades de 2 i 3 eixos extensibles

El gran avantatge d'aquesta tipologia de gòndoles és la seva altura de treball, des 65 cm,

D'aquesta manera poden carregar:

- Fins a 4 metres de diàmetre en una mercaderia circular reduint considerablement el llarg total de l'transport, permetent aprofitar el total del llit de la gòndola, optimitzar a l'màxim l'espai.

- Fins 13,5 metres de llarg i / o 3.85 d'alt en una mercaderia plana sense necessitat de cotxe pilot. En góndoles rebaixades a partir de 10 mts llarg requereix de cotxe pilot.

Un equip molt versàtil que ens permet anar més curts facilitant així la circulació a l'conductor i reduint el risc en possibles incidències durant el trajecte, fent menys especial el transport especial.

Alhora, aquest tipus de gòndoles i la resta de la nostra flota, poden treballar conjuntament amb les nostres tractores grues (Veure apartat grues), fent tot el servei amb un sol equip, càrrega amb grua, transport, descàrrega i col·locació.

Disposem de servei tant a nivell local, com nacional o internacional.

Truca'ns, t'estem esperant!
Tornar

Contacta amb nosaltres

  • TRANSPORTES ESPECIALES ANRI, SL i TRANSPORTES ÁNGEL VELASCO, com a corresponsables del tractament, tractaran les vostres dades amb la finalitat de donar resposta a la vostra consulta o petició. La base legítima és el vostre consentiment, que podeu revocar en qualsevol moment comunicant-ho a info@angelvelasco.com.No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privadesa.

Tel.: (+34) 935.880.970
info@angelvelasco.com

Oficines:
C/ Domènech i Montaner, 10-11
Pol. Ind. Rubí Sur
08191 - Rubí Barcelona- Espanya

Horari d’oficines: 8 a 19 h.

Contactar fora d’horari d’oficina