Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Pesada

Transport de maquinària pesada

La nostra empresa és especialista en transport de càrrega o maquinària pesada, amb més de 30 anys d'experiència en el sector que avalen la qualitat del nostre servei. Servei a nivell local, península, illes i a la resta d'Europa. Flota pròpia amb personal qualificat nadiu per al transport especial en contínua renovació amb el últims avenços tecnològics. Per al transport pesat disposem d'una àmplia flota amb gran diversitat de tipologies de semiremolcs per poder acomodar així la vostra mercaderia a la millor opció.

- Góndoles extensibles portatubs; ample extensibles; amb coll desmuntable i/o biga; planes amb o sense rampa posterior; amb Twist-locks per a contenidors totes de fins a 6 eixos i 85 t.

- Plataformes extensibles fins a 32 m i 40 t

Cotxes pilot i ajudants propis de la casa que tindran cura del condicionament i trincatge fins a l’últim detall.
Disposem d'una gran cartera de permisos per sortir amb el seu transport immediatament.
Personal especialitzat en oficines per a la gestió de permisos a tota Europa; gestió d'escortes policials, grues de càrrega o descàrrega o qualsevol gestió requerida per a la vostra mercaderia.
Estudis de viabilitat, condicionament, estructurals i/o manipulació mitjançant un equip d'enginyers signat pel col·legi d'enginyers segons exigències de l'administració, gestionant la poda d'arbres, desmuntatge/muntatge de cablejat, senyals de trànsit o de qualsevol impediment, que es requereixi per assegurar l'èxit en el recorregut a realitzar.
Departament específic d'assegurances i possibles incidències per poder-les tractar amb la urgència i resolució que exigeixen aquest tipus de transports (demaneu informació sobre les assegurances a tot risc).

Tornar