Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Vaixells

Transport de vaixells

Disposem de vehicles dissenyats per al transport de la seva embarcació

Realitzem transports per carretera o transport multimodal amb Ferri Ro-Ro amb les principals navilieres de tota Europa per a tot tipus d’embarcacionsa vela o a motor Amb vehicles dedicats fins a 30 m d’eslora x 5,5 m de mànega x 4,60 m total d’alçada (puntal o calat + francobord, més alçada depenent de la ruta a realitzar) i un desplaçament màx. de 85 t.

Flota pròpia per al transport d'embarcacions d'esbarjo, obertes per a velers, i les més grans per als més pesats pesquers, gòndoles totalment dissenyades per a la càrrega d'embarcacions amb el últims avenços tecnològics.

Els nostres clients confien en nosaltres per al lliurament en els diferents salons nàutics com Barcelona, ​​Madrid, Palma, Paris, Gènova, Londres, Düsseldorf i a les principals regates com la Copa Amèrica, Volvo Ocean Race, Copa J80... Tot convertint-nos en un dels principals transportistes de drassanes i nàutiques.
Moviments mitjançant tanquetes i gats hidràulics per als llocs on no hi càpiguen les góndoles.

Departament específic d'assegurances i possibles incidències per poder-les tractar amb la urgència i resolució que exigeixen aquest tipus de transports (demaneu informació sobre les assegurances a tot risc).

Us assegurem un transport en un vehicle dedicat, exclusiu i sense intermediaris.

Tornar