Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Recollida, traspàs i lliurament en contenidor FR

20-06-2020
Transports realitzats
Es tracta d'un projecte de recollida a les cercancías de Barcelona d'un vehicle amb bomba de formigó de 3.70 d'alt

A causa de l'altura de l'Flat Rack, 700 mm, no era possible carregar directament són FR, sinó que hi va haver de fer una prèvia recollida amb gòndola rampa.

L'equip emleado va ser una tractora grua 6x4 amb grua més gòndola plana amb rampes i twist-locks més una tractora de 6x4 amb grua amb gòndola rebaixada amb twist-locks.

Vols saber com fem tot això?

A continuació us detallem una mica la manera en què ho fem possible:

- Ens situem en el nostre magatzem portuari el qual fem servir per manipulacions dins el port i ens donen la possibilitat de fer transport interns amb gran alçada al no haver limitació d'alçada per ponts.

- Recollim flat rack buit i traspàs a la gòndola rebaixada amb les nostres grues

- Recollim el vehicle rodat amb gòndola rampa el qual puja pels seus propis mitjans

- El traspassem a la gòndola rebaixada

- Realitzem trincatge certificat i finalment vam realitzar el transport fins al terminal.

En aquests moments acabem d'incorporar gòndola porta contenidors de 250 mm d'alt, podent així realitzar transports de mercaderies de fins a 3.800 mm d'alt més FR sense estudi de ruta, per a més altura com aquesta cas faríem parada intermèdia en el nostre magatzem del port

Truca'ns ara, t'oferirem la solució més òptima a un preu molt competitiu a l'utilitzar els mínims mitjans.
Tornar

Contacta amb nosaltres

  • TRANSPORTES ESPECIALES ANRI, SL i TRANSPORTES ÁNGEL VELASCO, com a corresponsables del tractament, tractaran les vostres dades amb la finalitat de donar resposta a la vostra consulta o petició. La base legítima és el vostre consentiment, que podeu revocar en qualsevol moment comunicant-ho a info@angelvelasco.com.No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privadesa.

Tel.: (+34) 935.880.970
info@angelvelasco.com

Oficines:
C/ Domènech i Montaner, 10-11
Pol. Ind. Rubí Sur
08191 - Rubí Barcelona- Espanya

Horari d’oficines: 8 a 19 h.

Contactar fora d’horari d’oficina