Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Transport de dipòsits Inox

29-01-2021
Transports realitzats
El projecte de què avui us vam parlar va ser de gran dificultat, es va realitzar un previ estudi tècnic de viabilitat i estructural, d'aquesta manera poder-li donar a l'equip de conductors la màxima informació de les girs que es trobarien durant el trajecte.

Per a la càrrega es va haver de col·locar a sobre de el carro d'eixos per poder fer els girs de la sortida de l'carregador fins a la incorporació a l'autovia, això provovó que circuléssim a 4.750 mm d'alt durant tot el recorregut fins port de Vigo.

Per a la sortida i incorporació a l'autovia es van haver d'enviar 1 conductor i 3 cotxes pilots per així poder avisar d'una forma correcta a la resta d'usuaris, i en cap moment hi hagués cap maniobra de risc.

Transportàvem un dipòsit criogènic per GNL de 26 metres de llarg amb 4 metres d'alt i 55 tones.

A l'arribada a port de Vigo, donar les gràcies a Grues Doniz, col·lega de la zona ens va enviar un segon cotxe pilot per ajudar en les maniobra d'entrada a port.

Finalment el transport va arribar a bon port, mai millor dit, i va ser lliurat amb total èxit en la seva destinació.

Donar les gràcies a ajuntaments i policies locals per la seva col·laboració i felicitar a tot l'equip, bona feina !!
Tornar

Contacta amb nosaltres

  • TRANSPORTES ESPECIALES ANRI, SL i TRANSPORTES ÁNGEL VELASCO, com a corresponsables del tractament, tractaran les vostres dades amb la finalitat de donar resposta a la vostra consulta o petició. La base legítima és el vostre consentiment, que podeu revocar en qualsevol moment comunicant-ho a info@angelvelasco.com.No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privadesa.

Tel.: (+34) 935.880.970
info@angelvelasco.com

Oficines:
C/ Domènech i Montaner, 10-11
Pol. Ind. Rubí Sur
08191 - Rubí Barcelona- Espanya

Horari d’oficines: 8 a 19 h.

Contactar fora d’horari d’oficina