Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Qui som

Qui som

El nostre equip humà de Transports de càrrega

Transportes Ángel Velasco y Especiales Anri, grup d’empreses familiar fundat el 1974.

Especialitzat en transports de mercaderies des d'1 kg fins a 90.000 kg, gestionat per una segona generació, mantenint el coneixement, seguretat, i experiència de la primera, i sumant-hi il·lusió, amb nous projectes basats en innovació i tecnologia, així com en l’actualització dels sistemes de treball dirigits cap a les noves tendències del mercat.

El transport de mercaderies és una part molt important del nostre negoci, som els encarregats i responsables que els vostres productes estiguin disponibles on i quan els vostres clients ho exigeixin, és per això que us oferim ser el vostre soci en la gestió, que us doni garanties de servei i qualitat.

Amb cobertura local, provincial, interprovincial, illes, península i resta d’Europa els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia.

Personal en continua formació recolzats amb un gestor de flota per GPRS, amb total coneixement de la ubicació de la vostra mercaderia en tot moment i permetent optimitzar i triar la millor opció per a les vostres recollides i entregues.

Personal qualificat que gestionarà descàrregues al lloc de destinació, estudiarà la millor opció segons les vostres exigències de lliurament, es desplaçarà per visualitzar i assessorar-lo en les possibles opcions de descàrrega, estudiarà les rutes i viabilitat, li preocupa alguna cosa?

Donats d'alta a les principals plataformes de subcontractes, amb la documentació actualitzada, amb tècnics en Prevenció i riscos laborals en plantilla que professionalitzen les tasques de coordinació d'activitat.


Departament de qualitat i incidències actives, generant procediments i resolucions immediates i satisfactòries, treballem en la millora contínua, analitzem les incidències per mirar d’establir processos preventius per evitar-les.

Taller propi, permetent portar un manteniment preventiu més exigent, reduir retards inesperats a causa de possibles avaries i ser més eficaços i ràpids a l'hora de resoldre-les.

Un transport puntual, una ruta fixa, una substitució per baixa, vacances, un reforç per campanya de Nadal, contacteu-nos i deixeu-nos ser l'assessor logístic de la vostra cadena de subministrament.

Paqueteria, paleteria, agrupatge, complets, transport dedicat, transport exprés, distribució, transport especial fins a 90 tones, camions, tràilers i góndoles, grues, carretons elevadors, plataformes d'elevació tipus tisora, articulades i/o telescòpiques, magatzem cobert amb prestatgeries i descobert per a grans càrregues, i trasllats industrials.


Serveis que ens permeten analitzar, assessorar, i planificar optimitzant costos, així com implementar i controlar la gestió logística de la vostra cadena de subministrament.

Transports de mercaderies, maquinària pesada, transports convencionals

Valors

ELS NOSTRES VALORS

Generositat

Les relacions personals són fonamentals a la nostra vida i a la nostra feina. El benestar laboral millora i és més durador en aquelles persones que practiquen la generositat al seu entorn de treball. La generositat s'encomana; comparteix la teva experiència i coneixements, t'aportarà felicitat a més de sentir-te millor amb tu i amb el teu entorn.

Felicitat

La gestió de la felicitat a l'entorn laboral s'ha de considerar un repte comú. Per assolir aquesta fita cal: desterrar la recerca de culpables, la comparació amb els altres a través de resultats, la por a la pèrdua o els bàndols enfrontats. El treball en equip és la clau. Cal perdre les pors, ja que desprendre's de les pors és un camí segur a la felicitat.

Saviesa

El mercat laboral és molt exigent, tant a nivell personal com a les empreses del sector, i creix ràpidament. Integració, motivació, superació, disposició, competitivitat i polivalència ens ajudaran en el nostre creixement personal i d'equip.

Compromís

El compromís és una decisió personal. Va més enllà de complir l'obligació laboral. Apostem per un empleat compromès, que projecta les seves energies per aconseguir el seu propòsit, allò que té significat per a ell. Les persones compromeses són generoses, ajuden els altres i contribueixen a crear un clima positiu.