Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Si continues navegant, acceptes les condicions. Més informació Acceptar
(+34 ) 935 880 970

Qui som

Qui som

El nostre equip humà de Transports de càrrega

Transports Angel Velasco i Especiales Anri, és un grup d'empreses fundada el 1.974, especialitzada en transports especials de mercaderies des d'1 Kg. fins a 90.000 Kg., amb cobertura local, provincial, interprovincial, illes, península, i la resta d'Europa els 365 dies 24 hores.

A dia d'avui, està gestionada per una segona generació, mantenint el coneixement, seguretat i experiència de la primera, i sumant il·lusió amb nous projectes basats en innovació i tecnologia així com actualització dels sistemes de treball enfocats cap a les noves tendències del mercat.

El transport de mercaderies és una part molt important del nostre negoci, ja que ens encarreguem i ens fem responsables que els seus productes estiguin disponibles al lloc i data que exigeixi el client. És per això que us oferim ser el vostre soci en la gestió proporcionant així, garanties de servei i qualitat.

El nostre personal es troba en continua formació recolzats amb un gestor de flota per GPRS, coneixent la ubicació de la seva mercaderia en tot moment i permetent optimitzar i triar la millor opció per a les recollides i lliuraments.

A més, està qualificat per gestionar descàrregues a la destinació i estudiar la millor elecció segons les exigències de cada lliurament i es desplaçarà per visualitzar i assessorar les diferents alternatives possibles a cada descàrrega, estudiant les rutes i la viabilitat.

Estem donats d'alta a les principals plataformes de subcontractes, amb la documentació actualitzada i comptem amb tècnics en Prevenció i riscos laborals en plantilla que supervisaran el desenvolupament correcte de les tasques de coordinació d'activitat.

Treballem en la millora contínua a través del nostre departament de qualitat i d'incidències actives, que s'encarrega d'analitzar i generar diferents procediments per tenir resolucions immediates i satisfactòries, i establir processos preventius per evitar-les.

El nostre taller propi ens permet portar un manteniment preventiu més exigent, per poder reduir retards inesperats causats per possibles avaries i alhora, ser més eficaços i veloços a l'hora de resoldre-les.

Un transport puntual, una ruta fixa, una substitució per baixa, vacances, un reforç per campanya de Nadal, etc. Contacti'ns, deixi'ns ser l'assessor logístic per poder optimitzar costos i controlar la gestió logística de la seva cadena de subministrament.

Serveis que ens permeten analitzar, assessorar-los i planificar optimitzant costos i implementar i controlar la gestió logística de la seva cadena de subministrament.

Transports de mercaderies, maquinària pesada, transports convencionals

Valors

ELS NOSTRES VALORS

Generositat

Les relacions personals són fonamentals a la nostra vida i a la nostra feina. El benestar laboral millora i és més durador en aquelles persones que practiquen la generositat al seu entorn de treball. La generositat s'encomana; comparteix la teva experiència i coneixements, t'aportarà felicitat a més de sentir-te millor amb tu i amb el teu entorn.

Felicitat

La gestió de la felicitat a l'entorn laboral s'ha de considerar un repte comú. Per assolir aquesta fita cal: desterrar la recerca de culpables, la comparació amb els altres a través de resultats, la por a la pèrdua o els bàndols enfrontats. El treball en equip és la clau. Cal perdre les pors, ja que desprendre's de les pors és un camí segur a la felicitat.

Saviesa

El mercat laboral és molt exigent, tant a nivell personal com a les empreses del sector, i creix ràpidament. Integració, motivació, superació, disposició, competitivitat i polivalència ens ajudaran en el nostre creixement personal i d'equip.

Compromís

El compromís és una decisió personal. Va més enllà de complir l'obligació laboral. Apostem per un empleat compromès, que projecta les seves energies per aconseguir el seu propòsit, allò que té significat per a ell. Les persones compromeses són generoses, ajuden els altres i contribueixen a crear un clima positiu.